+380 44 383 1830, +380 50 414 2132
Завантажити презентацію
Новини

3-ДЕННИЙ ТІМБІЛДИНГ У ЛЬВОВІ

S&T GROUP запрошує Вас та Ваших співробітників побачити Культурну Столицю України - Львів — під різними ракурсами! Щоденні активності в поєднанні з креативними гастро-закладами дадуть заряд від вражень на довгий час! Більш того — це один з найкращих способів провести корпоратив компанії та згуртувати команду співробітників.

1 день.
Міський квест «З АРОМАТОМ КАВИ ТА ШОКОЛАДУ»
Шоколад тут їдять, п’ють, дарують, їм пишаються, насолоджуються, захоплюються, з ним фантазують, йдуть в гості, освідчуються в любові, приймають важливі життєві рішення. А день починається звісно ж з кави.

2 день.
Екскурсійно-пригодницька програма «СКАРБИ СТАРОГО МІСТА»
Замість нудної екскурсії — пригодницька гра!
Програма «СКАРБИ СТАРОГО МІСТА» пройде в древньому місті Льва, заснованому в 13 віці, де команда учасників гри буде битися з командою середньовічних героїв за реальний скарб, що за легендою було втрачено багато століть тому.

Екскурсійно-розважальна програма «Ближче неба» (Дахи Львова)
Над дахами та майже між хмарами. Захоплюючи панорами та незвичайні ракурси. Екскурсія дахами Львова. Приєднуйтесь. Абсолютний, бомбезний та сугубо львівський ексклюзив сезону!

3 день.
Замкова програма «Подорож у Середньовіччя»
Екскурсія замком в Олесько з герольдом-розпорядником замка. Безліч конкурсів, квести та інші активності.

Звичайно, всім учасникам тімбілдингу треба буде підкріпитися після насиченої програми. Для цього ми підберемо та забронюємо Вам столики в найкращих ресторанах міста.

Lviv_teambuilding_s&t

 

К списку новостей