Портфоліо
Японська, паназіатськая кухня
Ми в черговий раз організували виїзний кулінарний майстер-клас для юридичного департаменту однієї з міжнародних компаній, цього разу наші гості тренувалися готувати японські роли «Червоний дракон» та блюдо з курки «Стирфрай» з овочами в азіатському стилі. Як завжди все було смачно, якісно та пізнавально!
Діловий туризм в Україні та закордоном
Бронювання готелів, авіа та залізничних квитків, ексклюзивні корпоративні тури
Індивідуальний підхід до кожного клиєнта
Вирішення будь-яких транспортно-логістичних задач
Виїздне ресторане обслуговування. Банкети, фуршети, дегустації, майстер-класи
Конференції. Концерти. Синхронний переклад. Спецефекти. Атракціони
Співаки, музичні колективи, ведучі, діджеі, танцювальні колективи, артисти оригінального жанру